2009. április 1., szerda

Ettől is felmegy az agyvizem

hír a stop.hu-ról

"Hajdú Péter elárulta legbensőbb magánéletének egyik legféltettebb titkát. A producernek gyermekkorától kezdve van egy szokása, amiről nem tud, de nem is akar leszokni.
"Ez a szokásom azóta megvan, amióta csak az eszemet tudom. Eleinte édesanyám még segített, de elég korán, ha jól emlékszem, óvodás koromban kezdtem el önállóan végezni ezt a kényes műveletsort" - meséli április első napján a Napi Ásznak Hajdú."Bevallom férfiasan: minden reggel és este ledobom magamról az összes ruhát, és akárcsak a családom többi tagja, anyaszült meztelenül állok be a zuhany alá" - mondta."




Tényleg? Nem mondja? Meztelenül fürdik? Fantasztikus. Amúgy miben fürödne? Öltönyben? Ide jutott ez az Ország? Már ez a hír? Primitív bunkó, aki ezt nyilatkozta, aki ezt leírta és aki ezt információra éhesen olvassa.
Kedves Olvasóim? Ti miben zuhanyoztok?

4 megjegyzés:

  1. Áprilisi trénák szánták? Annak is nagyon gyenge

    VálaszTörlés
  2. Szerintem pedig április tréfa... gyenge, de mit vársz egy pletyka laptól? :)

    VálaszTörlés
  3. Ez Áprilisi kacsa...90%.. de gagyi... amugy zokniban kisgatyában és nyakkendőben! :)

    VálaszTörlés
  4. nálunk az oviban is volt áprilisi tréfa. reggel mindig felolvastatja velem Levi, hogy mi lesz aznap a kaja. olvasom szerdán: reggeli víz, száraz kenyér. ööö... száraaaz??? na, mindegy, biztos üres kenyér, na de üres kenyér??? olvasom tovább: ebédre strucctojásleves, rántott békacsont, nemtudommivel, ezt fel se mertem olvasni, hátha Levi nem eszik:) aztán rájöttem, hogy ez áprilisi tréfa :) uzsonnára fonnyadt gyümölcs volt előirányozva:DDD

    VálaszTörlés