2009. szeptember 28., hétfő

Roman Polanski

A híres - akkor 43 éves - rendező 1977. március 10.-én szexuális kapcsolatot létesített egy akkor 13 éves kislánnyal. A lány kapott egy kis pezsgőt meg valami gyógyszert. Polanskit letartóztatták, majd óvadék fejében kiengedték. Franciaországba szökött. Az USA később elfogató parancsot adott ki ellene. Most elkapták. Sokan felháborodtak. Én is. Nem azért mert letartóztatták, hanem azért mert csak most. Ha igaz a történet - és valószínüleg igaz - akkor Polanskinak börtönben a helye. Ültessék csak le. Hosszú évekre. Senkit ne érdekeljem, hogy az elkövető híres és gazdasg ember, illetve az, hogy az eset 32 éve történt. Mindenki kapja meg ami jár neki.

4 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértünk! Aki le akarja záratni az aktát, az is máshogy fütyülne, ha az Ő lányárol lenne szó! És különben is hasonló témában írtam a tanáris szakdolimat, ugyhogy ezértis!

    VálaszTörlés
  2. ha már furcsaság...ez is az.. igaz kicsit szélsőséges.. :)
    http://agyiszint.puruttya.hu/

    VálaszTörlés
  3. Kicsit romaellenes az oldal, de vannak jó képek is. ;)))

    VálaszTörlés
  4. nekem az fura, hogy maga az áldozat is Polanski mellett emelt szót. talán nem is volt erőszak, csak a kicsit bögyös-faros tini elkurvult????
    természetesen, ha tényleg volt erőszak, kapja meg a börtönbüntetést! de ez már sosem fog kiderülni, mi történt kettejük között...

    VálaszTörlés